Manual d’instruccions per gaudir de GAMBITO BCN. Capítol 1

05
oct.
2015

Benvolgut/Benvolguda client/clienta,

 

Per estar segurs de que la seva experiència a GAMBITO BCN es tot un èxit  li oferim aquest Manual del client. Busqui un lloc confortable on llegir aquest article sense distraccions. Si més no, evitarem que s’equivoqui de local o acabi al servei d’urgències a causa d’un mal ús de la forquilla.

 

En primer lloc, ha de decidir vostè anar a GAMBITO BCN. Pot venir sol o acompanyat, però no deixi de fer-ho perquè no troba qui li fassi costat. Nosaltres l’atendrem i li donarem conversa. També tenim wifi y els diaris del dia, si no te ganes de parlar amb ningú.

 

Per arribar-hi, necessita la nostra adreça. Som al carrer Rosselló 242, entre els carrers Passeig de Gràcia i Roger de Llúria. Pot venir caminant, corrent, en cotxe, en taxi, en autobús, bus turístic, metro… No recomanem venir en globus, perquè es difícil d’aparcar i si el dia és ventós pot acabar vostè menjant a l’estranger.

 

Un cop hagi arribat, podrà llegir tots els plats que es podrà cruspir a la carta situada a la porta. És una carta molt àmplia i segur que troba alguna cosa que li vingui de gust. Si té ganes de menjar creps, pizza, kebab o donuts, ho tindrem realment difícil per complaure’l. Però li oferirem un cocktail abans de que vagi a buscar on menjar creps, pizza, kebab o donuts.

 

Pot vostè seure a l’interior del local o a la Terrassa. Si fa massa sol o massa fred, la decisió no és difícil. Altres dies, en canvi, degut al suau clima de Barcelona, la decisió que prengui, sigui la que sigui, serà l’adient. Si no sap quina opció triar, l’ajudarem a decidir.

 

Si es vostè ben plantat, el posarem a les taules a prop del carrer. Hem pogut observar que la gent guapa atrau clients. Si es vostè lletjot, no li ho direm pas, i podrà vostè seure on vulgui.

 

Una vegada assegut i content, li portarem la carta per que escolleixi el menjar mentrestant li portem la beguda. En tenim moltes i variades. Si es vostè tímid, li recomanem un dels nostres cocktails, que donen empenta i relaxen. Si es vosté molt sociable i xiroi, prengui el que vulgui, però amb moderació. No volem que se’n vagi esmaperdut!

 

D’aquí uns dies publicarem el seguent capítol del nostre manual del client.